Jackpot Europatipset

Stor Jackpot (5 miljoner) på dagens Europatipset då ingen kupong löste 13 rätt i söndags. Extra kittlande att ta sig an kupongen idag då den är riktigt fin sportsligt. Matcher från Europas allra främsta ligor  – Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga – utgör kupongen.

Spelmässigt konstaterar vi att det här kommer bli en härlig utmaning. Med en jackpot att slåss om kommer det genast större och starkare system in i matchen och motståndet om 13-rättspengarna blir betydligt tuffare. En utmaning vi gillar!

På detta reducerade spelförslag utgår vi från fem st spikar. En av kupongens två större favoriter hålls i handen i form av Bayern Mûnchen. Något överstreckade men på hemmaplan i en tät toppstrid i Tyskland är vinstchansen tillräckligt god för att vi ska svälja streckprocenten. Den andra storfavoriten, Milan, helgarderas på bortaplan mot Genoa.

I mellanfacket spikas även Barcelona på hemmaplan. Formen är allt annat än god hos varken Barca eller motståndarna Sociedad. Barca är och ska också vara rätt klara favoriter. Och på ett, som i detta fall, mindre spelförslag fungerar laget utmärkt som spik.

Liverpool spikas mot ett Tottenham som trots poäng och vettiga resultat inte imponerat spelmässigt. På Anfield ska Klopps mannar ses med god vinstchans och här tror vi att laget till och med blir lite understreckat. I nuläget streckade på 50%, vilket är lägre än bedömd vinstchans.

Våra två sista spikar på detta spelförslag går bägge att motivera utefter spelvärde, dvs vinstchans vs streckprocent. Både Fiorentina och Brighton ska vara favoriter i sina respektive matcher. Något som svenska folket inte håller med om, då de streckat motståndarna på betydligt fler rader hitintills. Särskilt Brighton tycker vi är intressanta idag då de möter ett på pappret lite svagare motstånd som deras spel bör kunna passa. Laget skapar en hel del målchanser men har ruggiga problem med målskyttet. Kan man nyttja några av de chanser som kommer att skapas ikväll bör Fulham kunna manövreras ut.

Att betala för rader med alla eller många favoriter är sällan, eller aldrig, en bra strategi. Utfall med dessa favoritsegrar blir nästan alltid underbetalda. Idag är det dock Jackpot och den extra krydda som finns gör att vi inte behöver göra det alltför svårt. Vi väljer dock att plocka bort ett överstreckat Verona på kupongen. Att vaska (utelämna) ett lag från kupongen är inte enbart, i ett första skede, ett sätt att undvika att betala för idel favoritsegrar. Det ger även i nästa steg möjlighet att gardera upp på andra ställen – garderingar som kan ge extra skjuts i utdelningen.

Grundramen i spelförslaget reduceras ner med två enkla systemreduceringar.
Grön reducering ställer ut krav på att Arsenal eller Leeds ska vinna.
Röd reducering ställer krav att vi behöver fälla en av tre överstreckade favoriter (Leicester, Milan, Leipzig).

Reducerat spelförslag på 936 rader visas här 

Våra andelsspel till dagens Jackpot finner du som vanligt i listan här på hemsidan

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Magnum

Antal andelar: 12 st

2081 kr

Köp andel

Miljongängets Europa-Lax

Antal andelar: 13 st

Miljongängets Miljonjakt

Antal andelar: 10 st

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets Röding

Antal andelar: 17 st

Miljongängets 500-ing

Antal andelar: 8 st

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Miljongängets 195

Antal andelar: 15 st

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr