Fin Jackpot på Stryktipset

Vi kliver in i en mycket intressant lördag där Stryktipset såklart står i fokus. Förra helgens Jackpot-runda levererade ett tråkigt utfall där utdelningen på både 11 och 10 rätt uteblev. Dessa slantar finns istället i dagens 13-rättspott – mumma!

På veckans kupong saknar vi denna vecka de hederliga Championship-matcherna, detta då matcherna, som är ligans sista för säsongen, startar redan klockan 13:30. Istället består kupongen av allsköns mix där Premier League ändå utgör grundbulten. Övriga matcher spänner dock över stor bredd, alltifrån cupfinal i Frankrike till engelska League Two.

Förra veckans kupong hade ett par stycken relativt stora favoriter som alla tyvärr höll. Även denna vecka finns ett par rätt tydliga favoriter och dessa gäller det såklart att komma rätt på. Lag som streckas över 70% kommer såklart har stor påverkan på hur och vart utdelningen tar vägen och de som komponerar system idag och ska vinna stort kommer behöva jobba in både e, två och kanske tre favoritfall.

Att ta beslut om vaskningar, dvs att helt utelämna dessa typer av favoriter kan vara ett tufft beslut att ta som Stryktipsspelare – vad som då är helt perfekt är att använda ett reduceringsverktyg. Reducering.se som är marknadens ledande reduceringsverktyg, med en mängd olika funktioner, lämpar sig utmärkt för detta.

Du behöver inte alls göra det så svårt och använda alla dessa tillgängliga funktioner, utan kan till en början använda de enklast möjliga.  Detta skulle då exempelvis kunna vara att markera några av dina mer favorittyngda lag och sedan ställa ut ett krav på hur många av dessa som får vinna. På så sätt behöver du inte välja vilket av lagen du ska utelämna från kupongen utan ditt system bygger på att ”något/några av lagen inte vinner”. In och kika på reducering.se och testa dig fram. Du kan även klicka in och kika på vårt spelförslag som byggs nedan, där vi bland annat kommer använda oss av dessa funktioner.

Dagens reducerade spelförslag byggs nedan med hjälp av Reducering.se

Spikförslag

Trots en hel del frånfall idag på Malmö FF och att dagens motståndare – Mjällby AIF – succéstartat med 4/5 segrar så tycker vi att MFF på hemmaplan ska vara en fin spik. Det finns fin bredd i truppen och detta är en match Malmö ”ska ha vunnit” när serien summeras i slutet. Viss överstreckning är det och  laget är ett av de 70% + favoriterna men någon/några av dessa behöver vi kunna hålla i handen för att inte göra systembygget allt för svårt.

Vi pratade i förmiddagens Stryket-podd om att Mansfield kan vara en fin spik. Även här är hemmalaget lite överstreckat men det är ändå inom acceptansnivån. Laget är högmotiverat i jakten på play-offplatser och dagens motståndare är redan klara för uppflyttning. Detta är såklart inbakat i oddsen som finns ute och vi ska inte vara övermodiga och tro att vi hittat en vinnare som har högre chans än vad någon annan tro. Oavsett detta, en fin spik i ett fint intervall.  Notera dock att strecken bör helst inte kliva upp allt för mycket, då krävs nog en justering i tankegången.

Vi väljer även att på dagens tidiga spelförslag ta en lägre streckad spik. I nuläget streckas Nantes på under 20% i den sena franska cup-finalen kl 21:00. Neutral plan och här finns verkligen möjlighet för skräll. ”Hemmalaget” Nice är lite överstreckade och streckas över 50%. Krysset streckas någorlunda korrekt och allt värde är i nuläget på 2:an, då väljer vi den fräcka vägen.

Halvgarderingar/Reduceringar

Några överstreckade tecken bör tas bort. I en första anblick så kommer Burnley och Exeter vara de mest överstreckade lagen i mittenfacket. Dessa kommer mest troligt att droppa i % och de flesta vassa system kommer ha med ”den korrekta sidan”. Vi slår således inte ut några egentliga konkurrenter genom att hitta dessa två värdesidor på motståndarna Aston Villa och Port Vale. Vårt val av vaskning kommer istället i lite mer jämnt streckade matcher. Brentford plockas istället bort på hemmaplan som knappt överstreckade. Ett lag som kan vara aktuellt som spik på mångas byggen.

Utöver den vaskningen används mer defensiva halvor i form av ett lyxkryss och resterande gubbgarderingar.

Viktningen mot mer värde-rader görs istället med reduceringsverktyget.

Röd reducering markerar tre 70% + favs. Kravet blir att minst en av dessa ska vinna och en minst en ska missa. Dvs ett hederligt minst 1 max 2.

Grön markering sätts ut på ovan nämnda Burnley och Exeter. Bägge dessa står i nuläget som överstreckade. Troligen kommer de fortsatt vara lite överstreckade, men trenden kommer ändå att bli att systemen som kommer in viktar mot andra sidan. Därför vill vi ha med båda lagen men inte för den delen betala för bägge.

Kravet blir att minst ett tecken från värdesidan ska sitta samtidigt som vi då tål en av de sämre sidorna – som i sin tur inte behöver vara så dålig i ett helt systembygge mot andra motståndare.

Färdigt spelförslag på 832 kronor ses här

Här kan du dels se vårt system – men även bekanta dig med våra reduceringar ihop med att följa vårt resonemang i denna text.

Andelsspel i olika prisklasser till dagens runda finns som vanligt i vårt Svenska Spel – ombud

 

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr