Europatipset

Snabb summering av gårdagens Stryktips säger att det var många system som högg på 13 rätt. Kunde blivit riktigt fina utbetalningar på vissa håll. Några sena och avgörande mål i slutminuterna kostade dock både 13 rätt och många tusentals kronor på flera system. Vårt system Stryktips-Laxen höll hela stången iaf och köparna  där fick dela på drygt 125 tusen.

Gällande dagens Europatips så har vi, som vanligt på ET, en hel del överstreckade favoriter. Oftast beror detta på att folk spelar mindre system på just Europatipset och har således inte råd att gardera upp de favoriter man egentligen bör göra. De flesta tecken hamnar således på just favoriten och streck-% sticker iväg med många mindre system. Detta leder till att det ofta räcker med att en eller helst två favoriter faller, så får man bort väldigt många system i olika kombinationer. Det funkar därför att spika någon överstreckad större favorit, då det i kombination med annat kan slå ut många system ändå.

Dagens bygge på ET är ett kul pussel att lägga. Spikarna här på vårt spelförslag hamnar i de flesta fall på betrodda lag. Liverpool är rätt överstreckade men spikas hemma mot Wolves. Roma och Djurgården är även de klara favoriter och singlas på detta spelförslag. Dessa tre spikar kommer en hel del motståndarsystem också att spika. Våra två andra spikar tas från ett fack lägre Atalanta är favoriter och streckade under 50% – fint! Stuttgart enbart streckade på 33% lockar oss och det får bli sista spiken på detta förslag. Inga spikar att lyfta på ögonbrynen över direkt och vi behöver nu använda våra halvgarderingar och reduceringar för att kunna slå ut motståndare.

Vi väljer att utesluta Elfsborg på systemet och likaså Leicester. Bägge rätt överstreckade och lämpliga att fälla i våra ögon.

Tottenham och Falkenberg tänker vi kan vara fina spikalternativ men det är det troligen för andra spelare också, vi väljer därför att gardera med en ”gubbe” dvs 1-2 och har råd att en av de åker på en lite oväntad torsk. Detta kan ge bra effekt i utdelningen i kombination med våra vaskningar.

Andra spikar som svenska folket kommer att hålla i handen i stor omfattning är Milan, Sociedad och Häcken. Vi helgarderar dessa och ställer krav på att minst ett av lagen måste tappa poäng. På så sätt har vi inte råd att alla dessa tre vinner. I kombination med våra spikar hade utdelningen blivit katastrofalt lågt då.

Med denna medelväg tycker vi oss ha ett fint spelförslag i denna systemstorleken.

Spelförslag på 936 rader

Kul att så många vill spela ihop med oss på andelsspelen – Vi jobbar stenhårt för att bygga så vassa system som möjligt. Som vanligt finner ni andelsspelen här på hemsidan eller inne hos vårt Svenska Spelombud

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega ET

Antal andelar: 7 st

2650 kr

Köp andel

Miljongänget SEX

Antal andelar: 6 st

1878 kr

Köp andel

Miljongängets Jackpot-Jakt

Antal andelar: 7 st

1222 kr

Köp andel

Miljongängets 800

Antal andelar: 9 st

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets Röding

Antal andelar: 17 st

Miljongängets 500-ing

Antal andelar: 8 st

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Miljongängets 195

Antal andelar: 15 st

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr