Europatipset söndag

Gårdagens Stryktips var en speciell runda att följa på olika sätt. Inget kul utfall för oss när vi som bäst landade 12 rätt (miss spik Man United). Framförallt var det en jävla skitstart för många av våra system. Nästan samtliga ”pling” inledningsvis landade på ”dåliga tecken”. Vi jobbade oss sakta in i matchen på några system men nådde inte fram. Vi skrev igår om kombinationen av att ha med lite överstreckade tecken och att våga ta ställning i vissa matcher. Utfallet igår blev att det var som tänkt några överstreckade lag som vann, vi kom dock inte helt rätt på vilka. Dessutom segrade (tillslut) bägge de stora favoriterna Norwich och Liverpool. När Liverpools match var det dock häftigt att se utdelningen. Hemmalaget betalade ca 170 000, krysset strax under 2 miljoner medan 2:an betalade full pott 12 miljoner.

Nu vann Pool men omgången visar också att det inte alls är omöjligt att ta hela potten på Stryktipset om man får med de där ”omöjliga” tecken ihop med andra fina lösningar på kupongen. Får man ihop helheten så kan det vara hugg på hela potten. Vårt system med 12 rätt (miss United) hade ex helgardering Liverpool i sista. I efterhand ingen rolig spik på United då de ställde ut en ngt sämre startelva än förväntat. Vi tar dock med oss minnesbilden av utdelningen på 13 rätt – 12 miljoner och jobbar vidare med målsättningen att nästa gång är det vi som ska ha chansen. Vi vet hur den känslan är, alla borde få uppleva den!

Nu till dagens begivenheter på Euroapatipset. Blandad kupong som brukligt på ET och det gäller att inte göra det för svårt då du en omgång som denna inte kommer få fullt betalt. Det räcker dock med ngt enstaka snedtecken för att utdelningen ska sticka iväg rejält då det i motsats till Stryktipset inte lämnas in lika många system.

Vårt spelförslag här på sidan bygger på fem st spikar. Malmö FF spikas av som tung favorit, dessutom överstreckad. Vi tror att strecken kommer att röra sig ngt neråt istället för uppåt dessutom.

Östersund har gäckat oss och många andra sista tiden med sina vinster. Spelmässigt inte lika imponerande, alltid iaf. Idag Hammarby som gäster och till nuvarande % är det en fin spik.

Lille är favoriter och spikas som knappt överstreckade i sin match mot Nice i Ligue 1. Ingen lätt match men i veckan vilades en del folk i EL och laget öser i ligan där de fått kanonstart.

Avslutningsvis så bygger vi idag vårt system med två riktigt fräcka spikar. Cadiz rejäl underdog i Spanien hemma mot Villareal. Kommer från en fin vinst mot självaste Real Madrid och till 19% väljer vi att spika av. I kvällsmatchen i Frankrike är det ”stormöte” mellan Lyon – Monaco. Ett Monaco som är lite upp och ner. Har de vaknat rätt så är de ruskigt fina. I komb med att Lyon hackat lite i sitt maskineri så tar vi ställning.

Vi har då två st avslutande kvällsmatcher där Juventus ska spela mot Verona och Monaco mot Lille. vi hela den gamla damen och spikar av Monaco. Systemet kan tyckas tufft med två så pass fräcka spikar som Cadiz och Monaco, det håller vi med om. Men komben med våra tre andra spikar blir ändå en vettig väg och vi lämnar heller inte allt för många hårt streckade lag utanför kupongen.

För att sen styra kupongen på rätt sätt sätter vi ut reduceringar. Den gröna reduceringen mot värdetecken och den orangea mot lite mer betrodda tecken, trots överstreck. Nu känns helheten rätt fin och systemet är redo för inlämning eller granskning. Hur ni nu väljer att använda våra spelförslag.

Systemförslag på 924 rader

Våra andelsspel är större system och här har vi möjlighet att täcka fler ”tomma” rutor och således hålla ner variansen. Detta finns idag:

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr