Europatipset söndag

Förväntningarna var enorma inför gårdagens Stryktips. Klockan 16:00 konstaterades att nytt omsättningsrekord hade slagits, 49 miljoner kronor hade satsats och fanns i potten som vi skulle jaga. Fantastiskt skoj att Stryktipset bara växer och växer och är så populärt. Men sen var det slut med det roliga, omgången blev ett riktigt antiklimax där alldeles för många svaga favoriter vann (Everton, Barnsley, Swansea, Reading exempelvis) och skrällar uteblev. Utdelningen blev låga 53 000 kr och vi stannade på 12 rätt. Barnsleys mål i 94:e minuten dödade chansen till 13 rätt på ”Miljongängets Gigant” och var kännetecknande för denna runda…

Luften går ur, frustrationen stiger, känslorna kokar. Mängder med timmars jobb känns meningslösa. Men det är faktiskt en poolspelares vardag, andelen motgångar är betydligt större än framgångar. Det är ett hårt slit i uppförsbacke. MEN! Det gäller att fortsätta arbeta konsekvent, följa sin plan och då kommer vi med jämna eller ojämna mellanrum nå toppen på backen, få åka pulka mot 13 rätt, bli rikligt belönande och allt slit känns så värdefullt! En liten parentes att glädja sig åt är att utdelningen på 10 rätt föll igår och vi får en massiv jackpot på 16 miljoner kronor nästa lördag att jaga.

Dagens Europatips bjuder oss på en lite udda kupong. Den inleds med tre matcher från Premier League och sedan får vi brottas med matcher från Portugal, Belgen och italienska Serie B. Lite mer udda ligor än de vi är vana vid. Bekymrar det oss? Inte det minsta! Vi gillar alltid läget när våra motståndare (svenska folket) får en svår utmaning i sitt tippande. Upplagt för fin chans till revansch idag.

På dagens spelförslag hämtar vi verkligen spikarna från olika kategorier. I facket megafavoriter tar vi Liverpool till 91 %, viss överstreckning men ändå en stabil byggsten idag, och vi kommer i vanlig ordning ändå kunna skapa potential. I mellanfacket ringar vi in Mechelen 64 % och Venezia 46 %. Två troliga vinnare som ligger vettigt till streckmässigt. De två sista spikarna är rejält spänstiga. Wolves (22 %) och Gil Vicente (16 %). Men båda lagen har betydligt större vinstchanser än vad folket tycker. Sistnämnda Gil Vicente spelas faktiskt som knapp favorit, så där lär nuvarande sjuka 16 % stiga under dagen, men når knappast mer korrekta 35 %.

Noterbart är att i både Wolves och Gil Vicentes match så är kryssen relativt korrekt streckade och det stora spelvärdet ligger på raka segern för lagen. Ett par av de halvgarderingar vi tar bjuder däremot på värde på både krysset och laget vi styr mot. Till exempel X2 på Brighton borta mot West Ham, tvåan till 19 % (supervärde) och krysset till 26 % är båda spelvärda. En detalj att tänka på när letandet efter fräcka spikar ska göras och en anledning till att vi väljer spik på Wolves framför Brighton. Även X2 på Tondela och 1x på Farense är värde på både raka segern och krysset. I den målsnåla portugisiska fotbollen är ofta kryssen lockande…

Våra fyra helgarderingar fångar upp tre matcher med storfavoriter, överstreckade sådana, samt att vi helgarderar Chievo-Cittadella som kommer lottas. I de tre matcherna med storfavoriter, som vi helgarderar, placerar vi även ut ett reduceringsvillkor. Sporting Lissabon, Genk och Anderlecht får kravet att MINST ett av lagen måste vinna men MAX två av lagen får vinna! På detta sätt bygger vi bra medelväg. Att försöka fälla alla tre är svårt och tillsammans med våra tuffa spikar från ovan en för svår väg mot 13 rätt. Och att betala för alla tre favoritsegrarna är vi inte heller villiga att göra. Medelvägen är fin och reducerar ner ramens 1296 rader till 864 rader.

Spelförslaget för 864 kr finns här!

Europatipset har inneburit fina framgångar på sistone, 650 000 kr inspelat 16/12 och 297 000 kr nu senast på uppesittarkvällen (23/12). Vi siktar såklart på att bygga vidare på detta och fixa 13 rätt även idag. Som vi nämnde här ovan, svenska folket kommer ha problem med systembyggandet idag när udda lag ska hanteras. De allra största motståndarsystemen slipper vi också när det inte är jackpot-runda. Summerat en kanonchans att ta chansen idag! Våra andelsspel finns som vanligt här på sajten eller direkt inne i vårt ombud på Svenska Spel. Ha en härlig söndag!

 

 

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Europa-Lax

Antal andelar: 13 st

Miljongängets Miljonjakt

Antal andelar: 10 st

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 500-ing

Antal andelar: 8 st

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr