Europatipset onsdag

Gårdagens Topptips landade tillslut in på rätt medioker utdelning, några hundra kronor. Det fanns en del spikalternativ på kupongen där flera av favoriterna var vettiga i % och sen en mycket stor överstreckad (Pool) men med mkt god vinstchans. Några av dessa måste fällas för att det ska bli ngn utdelning att tala om. Särskilt de i mellanfacket när dessutom de tyngre favoriterna Manchester City och Liverpool segrade. Nu vann även Porto och Atletico Madrid som var spikar för många. Då räcker det inte att Real och Atalanta tappade poäng. Vi vart vinnande på någon andel som hittade 8 rätt men inget att skriva hem till mormor om. Vi sätter istället tänderna i dagens Europatips. En mycket fin kupong med fin mix av favoriter och streckvärda lag. Dessutom fin kvalitet och variation på matchobjekten. Observera det tidiga spelstoppet 18:54

Vi börjar med att identifiera våra spikar på detta spelförslaget. I Lazio härjar det Corona och på oddset har Club Brügge spelats ner som klara favoriter. Streckmässigt på ET är de dock underdogs och står detta sig är det naturligtvis en fin spik. Ett val som många skarpa system görs så det behöver inte alltid vara ett så vasst tecken som ”man tor”. Du ska dock veta att på ET, särskilt utan jackpot, slåss du inte riktigt mot lika många stora skarpa system så det räcker ofta att bara slå ut merparten av Svenssons för att ge dig fin chans på utdelning.

Vidare så spikas här en av de större favoriterna – Dortmund. På hemmaplan, trots utan publikstöd, så ska vinstchansen vara god mot Zenit. Visserligen några %-enheter för mycket men vi plockar den för att hålla ner variansen.

Vidare så hittar vi våra övriga spikar på spelförslaget i mellanfacket idag. Dynamo Kiev, Birmingham och Nottingham är samtliga favoriter i sina matcher och ligger vettigt till i streck-%.

Med dessa fem spikar som potentiella vinnare så behöver det göras garderingar och reduceringar för att inte betala för radkombinationer med allt för mycket favoriter som vinnare. Vi plockar bort Manchester United och Bournemouth helt från kupongen. Dessutom reducerar vi spelförslaget genom att ställa krav på att minst en men max två av våra lite tyngre streckade lag på kupongen får vinna. På så sätt reduceras radkombinationer med samtliga tre som vinnare bort. Ett utfall som garanterat kommer ge en lägre utdelning.

Ytterligare en reducering (grön) görs för att vikta systemet mot mer värdetecken. En mindre reducering i kronor men som ordspråket säger – många bäckar små…

Systemförslag på 792 rader

 

Våra andelsspel för kvällen byggs med grundfilosofi att inte betala för allt för många rader i lägre utdelningsintervall. Vi vill vikta våra system mot fin utdelning, utan att för den delen spela dumdristigt. 13-rättspoolerna är ett långsiktigt jobb och det gäller att få bra betalt de gånger man träffar helt rätt. Följande andelsspel finns idag.

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr