Europatipset onsdag

Denna onsdag bjuder på ett läckert Europatips, sex matcher från Champions League, sex matcher från The Championship och avslutningsvis en match från engelska League One. Väldigt svår omgång om man ska bygga sitt system mot fin potential utan att för den delen göra raden helt omöjlig. En lagom svår väg är av yttersta vikt just på Europatipset, det finns bara x antal kronor att vinna även om man blir ensam.

Att spika dåliga tecken (värdemässigt) på Europatipset behöver inte vara fel en omgång som denna. Inte allt för omöjliga utfall kan ge ruskigt betalt på ET då många stora system väljer att avstå. Här gäller det att komma rätt på det med en fin mix av understreckade och överstreckade tecken, gör vi det så kan vi bli rikligt belönade.

Två av dagens fem spikar är just överstreckade, Juventus och Blackburn singelstreckar vi. Juventus fäller nog inte många system i Sverige, men Blackburn kommer vara en tänkbar vaskning för flera motståndarsystem. Ett par överstreckade tecken räcker gott och väl att spika, vi får inte falla in i fällan att enbart spika lag som vi tror vinner. Då spelar vi som merparten av pengarna som kommer in i poolen och då förlorar vi våra pengar över tid.

Våra tre nästkommande spikar är mer spelteoretiskt korrekta, Chelsea, Middlesbrough och Nottingham är samtliga understreckade. Dessa tre ihop med våra två första val gifter sig ganska fint som kombination.

Större delen av vårt värde finner vi som så många gånger förr i att plocka bort överstreckade lag. Norwich och Charlton är fula tecken vi inte vill betala för. Men att vaska alldeles för många överstreckade tecken ihop gör ofta att systemet blir för svårt som helhet då det är favoriter som oftast drar till sig för mycket streck. Ibland är det därför nödvändigt att ta ställning även i korrekt streckade matcher. Krysset i Manchester-Paris och tvåan i Sheffield-Reading utelämnar vi i dagens system trots vettig streckning.

Färdigt spelförslag för 896 kronor.

Orange reducering: Minst en måste hitta, vinner Juventus, Dortmund och Barcelona i kombination så är potentialen som bortblåst. Vi vill därför inte betala för alla tre ihop. Med reduceringen kan vi ställa detta kravet utan att för den delen behöva välja vilket av lagen som ska tappa poäng.
Grön reducering: Tre favoriter får varsin utgång, vi ställer kravet att minst en måste vinna. Inget av dessa tecken är tillräckligt fin för att användas som spik. Denna reducering görs som en sista balansering för att få ner variansen på systemet.

Vi känner smygform, fin träff på stryktipset i lördags och bra hugg på söndagens Europatips. Häng gärna med på en andel och jobba in tretton rätt med oss i Miljongänget!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega ET

Antal andelar: 7 st

2650 kr

Köp andel

Miljongänget SEX

Antal andelar: 6 st

1878 kr

Köp andel

Miljongängets Miljonjakt

Antal andelar: 10 st

Miljongängets Röding

Antal andelar: 17 st

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr