Europatipset med Jacke

Gårdagens Topptips och Bomber fick lite olika utgångar. Topptipset blev tillslut en riktig skitrunda utdelningsmässigt. Strax över 100-lappen vart det när till slut PSG, trots rätt dålig prestation lyckades vinna. I övrigt vann även samtliga andra favoriter, vilket såklart dödade all utdelning.

På Bomben vart det målglatt och vårt största system BIG BANG som spelades x5kr fick 32.000 kr.

Idag fortsätter Champions League och tillsammans med engelska Championship utgör de kvällens Europatipskupong som dessutom är kryddad med en Jackpot på 5 miljoner från i söndags. Svårighetsgraden ser överlag helt ok ut, även om ex. Chelsea är en mycket stark favorit mot Malmö FF. I mångas ögon en 12-rätters-meny idag!?

Spikar

Vi anser att Chelsea är en mycket stark spik och precis som vi skriver ovan är det inte fel att se dagens kupong som en 12-rätters. Visst, 90% + är mycket men vi ser inte direkt några orosmoln på himlen.

Att ratta fram Chelsea som spik, behövs inte speciellt mycket tipskunskap för att göra. Däremot att hitta en fin kombination av spikar tillsammans med denna, kan kräva sin runda i tankebanorna. De tre, efter Chelsea, största streckfavoriterna på kupongen är Bayern München, Fulham och Middlesbrough. Dessa tre kan ex. inte allihopa spikas ihop med Chelsea i våra ögon. Vi går så långt att vi utnyttjar hel och halvgarderingar i samtliga.

Två andra spikar vi tycker lämpar sig bra i sammanhanget är istället Manchester United och Preston. Två olika kategorier av spikar och fina på olika sätt.

Manchester United ska, trots lite mindre bra prestationer sista tiden, vara favorit på hemmaplan mot Atalanta. Nuvarande 55% en streckfördelning som ej går att motstå och 1:an får komplettera spiksamlingen som en av favoriterna.

Preston är en annan typ av spik, streckad på endast 30%. Laget möter Coventry på hemmaplan och det är framförallt att Coventry nu är på resande fot tillsammans med hur strecken sitter som vi tycker det är en kanonspik. Coventry på bortaplan är en lite annan historia än att möta laget på hemmaplan, där de radat upp segrar. De är på inget sätt dåliga på bortaplan, utan har gjort solida prestationer även där. Som alltid är de flesta hemmalag svårslagna i Championship. Detta på förhand ett jämnt möte kommer inte vara något undantag och när då Preston är streckat så pass lågt som de är passar vi på. Spik!

Halvgarderingar

Vi får idag jobba aktivt med våra halvgarderingar. Det är en kombination av olika typer, dock förutom gubbgarderingen 1-2. Den brukar finnas med, men saknas idag på detta spelförslag.

Av de tyngre favoriterna som tidigare nämndes halvgarderas Fulham och vi utelämnar således Cardiff som det ska sägas har en kittlande procent. Men vi streckar så pass många andra mindre sannolika tecken att det inte är fel att undvara detta tecken. Ett så kallat lyxkryss på match 9 således.

Övriga tre halvgarderingar används samtliga för att plocka bort överstreckade favoriter. Aktiva val för att vikta kupongen mot spelvärde. Sevilla, Huddersfield och Reading får samtliga inte plats på detta spelförslag. Genom att lämna dessa utanför tas såklart en risk, men i gengäld får vi istället utrymme att strecka fler fina tecken. Samtidigt viktas systemets rader mot värdetecken, vilket i längden är viktigt i poolspel. Vinner dessa tre nämnda favoriter är sannolikheten större att det blir underbetalt på 13 rätt än tvärtom.

Spelförslag på 936 rader

Vi har i vår butik flera olika Europatips uppe. Denna grundram som presenteras i spelförslaget finns exempelvis som systemet ”Miljongängets Lilla ET” för 96 kr

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Fullträff

Antal andelar: 6 st

2742 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Jackpot-Jakt

Antal andelar: 7 st

1222 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 500-ing

Antal andelar: 8 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr