Europatipset med 5 miljoner jackpot!

Mitt-i-veckan-Europatips och en läcker kupong där vi vågar påstå att Malmö FF-AIK är den hetaste matchen – även om lag som Manchester City, Inter och Barcelona konkurrerar om uppmärksamheten! Det drar verkligen ihop sig i den allsvenska toppstriden och endast sex matcher återstår. Lagen i toppen har turats om att leverera svaga insatser och inget lag har tagit chansen att rycka. Känslan är att det blir dramatiskt ända fram till sista sparken den fjärde december!

Kupongen innehåller tre matcher från Allsvenskan, ligamatcher från Spanien, Italien och Frankrike samt fyra matcher från engelska ligacupen. Den sistnämnda är ofta svåranalyserad på förhand, många lag roterar friskt i startelvorna och satsningen på denna cup varierar minst sagt. Rykten om startelvor och vilka spelare som vilas florerar. Oddsen som vägleder oss kring styrkeförhållandena mellan två lag svänger ofta kraftigt men brukar stabilisera sig mot slutet när startelvorna är officiella och expertisen (stora spelsyndikat och andra pengastarka aktörer som med sina insatser får oddsen att röra sig) sagt sitt. Extra svårt blir det ikväll när spelstopp är klockan 18:59 och de engelska matcherna startar 20:45. Kul när det är svårt tycker vi!

Kupongen i sin helhet består av många oddsmässigt jämna matcher, är bara i tre matcher vi ser en större favorit (Manchester City, Roma & Inter). Dessa favoriter har vinstchanser runt 60-70 %, det vill säga inga monsterfavoriter. Summerat en riktigt kul kupong att arbeta med och som verkligen har stor potential att dra iväg utdelningsmässigt. Kanske ser vi en repris på söndagens runda där 13 rätt betalade 841 000 kr? En runda där vårt maffiga ”Miljongängets Magnum R” snyggt satte alla rätt på ramen men tyvärr inte hade tur med reduceringen och fick nöja sig med 12 rätt för 52 000 kr.

Spikförslag

Malmö FF har varit en stor besvikelse på sistone, trista insatser i Champions League har varvats med bottennapp i Allsvenskan. Att bara prestera 0,32 xG (förväntade mål) borta mot Varberg ger inga mästarvibbar. AIK-s bortaspel osar inte guld det heller, fem förluster på elva matcher skrämmer ingen skåning i vart fall! Till nuvarande streck under 60 % gillar vi spiken, marknaden tycker att MFF ska ha runt 58-60 % chans att vinna och just vad marknaden anser är vårt starkaste argument i denna match!

I ingressen här ovan nämnde vi engelska ligacupens nyckfullhet. Trots det ser vi spikmöjligheter här. Manchester City ståtar med fyra raka titlar i denna cup och det om något bör vara ett kvitto på att satsning finns. De möter ikväll ett West Ham som verkligen imponerar – men här tror vi att klasskillnaden, oavsett startelvor, visar sig och att City har mycket god segerchans. Förhoppningsvis ödslar svenska folket garderingar i denna match och streckprocenten håller sig till rimliga nivåer.

Sätt att skapa potential

På dagens spelförslag är det främst helgarderingarna som blir vårt vapen mot stora pengar. Vi helgarderar favoriterna Tottenham, Kalmar, Hammarby och Barcelona med förhoppning att få in flera skrällar i dessa matcher. Via reduceringsverktyget placerar vi även ut det röda villkoret med kravet att max två av dessa nämna favoriter får vinna – men självklart önskar vi att samtliga tappar poäng/förlorar! Ett lag som vi inte alls betalar för på detta förslag är Leicester, de streckas groteskt högt mot Brighton och då vaskar vi! Men som vanligt gäller det att följa utvecklingen närmre spelstopp – troligen sjunker Leicester en del under dagen i streckprocent.

Spelförslaget i sin helhet kostar 864 kr och ses här!

Här i slutet på vårt inlägg brukar vi berätta lite om våra andelsspel. En produkt som vi är mycket stolta över! Vi törs lova att vi är bland de ombud i Sverige som lägger ner allra mest energi på att bygga bästa möjliga system. Vi tummar aldrig på kvalitén utan VARJE dag är det bemanning ända fram till spelstopp för att följa oddsrörelser, streckprocent och annat matnyttigt in i minsta detalj. På lång sikt är vi övertygade om att det lönar sig. Ikväll hoppas vi kunna glädja med nya vinster – alla systemen hittas som vanligt  i vårt ombud!

 

 

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Fullträff

Antal andelar: 6 st

2742 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Jackpot-Jakt

Antal andelar: 7 st

1222 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 500-ing

Antal andelar: 8 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr