Europatipset med 5 miljoner jackpot

Viktig info! Från och med måndag (1 november) kommer ni att hitta våra andelsspel hos ett nytt ombud. För att inte missa något, passa på att kika in och klicka i ”följstjärnan” redan nu! Direktlänk till det nya ombudet finns HÄR!

Vilka härliga tider det är för oss som älskar poolspel nu! Precis som vi skrev igår, det är NU vi ska njuta och skörda… Svenska Spel kryddar nästan varje kupong med jackpottar, rullpottar eller extrapengar. Gårdagens 16 miljoner jackpot och omsättning som stannade på 34 miljoner kronor innebar till exempel en fin återbetalningsprocent på ca 80 %. På Europatipset i onsdags var återbetalningen ännu högre och vi kan förvänta oss en bra runda idag med!

Som önskat blev det en klurig rad igår, det skrällde en del (X Liverpool & Blackpool) och några riktigt fula överstreckade tecken (Bristol City & Coventry) ramlade in med. Vi klarade av problemen på vårt ”Miljongängets Mega Stryk” och belöningen blev fina 624 000 kr. Stort grattis till er som var med!

 

Europatipset idag är traditionell blandning av matcher från England, Italien, Spanien, Sverige, Frankrike & Tyskland. Kanske lite färre storlag än vanligt och de lite mer anonyma lagen verkar ställa till det kraftigt för svenska folket. Otroligt skevt streckat på många håll, kommer säkerligen korrigeras mot mer rimliga streckprocent närmre spelstopp men många roliga drag finns att välja bland.

Dock viktigt att sansa sig lite och inte falla för de läckra spelvärden som uppenbarar sig i nästan alla matcher. På Europatipset är vinstpotten mindre än på Stryktipset och orimligt svåra radkombinationer får inte tillräckligt bra betalt när de väl skulle träffa rätt. Tungan rätt i mun så guidar vi vidare!

Spikförslag:
Atletico Madrid har haft en småstrulig start på ligaspelet, men smyger med strax bakom topplagen. Idag möter de ett Real Betis som faktiskt ligger före i tabellen och imponerar stort. Dock tror vi att Simeones mannar blir för tunga att tampas med här. En faktor som bör ha betydelse är att Betis spelar sin femte match på fjorton dagar. Nuvarande streckning på runt 75 % är givetvis inget fynd men som vi nämnde ovan, några mindre snygga tecken måste användas och vi gillar denna spik!

En betydligt skarpare spik att använda idag kan vara Roma hemma mot Zlatans Milan. De rödsvarta har haft en helt makalös inledning, 28 poäng på tio spelade matcher är vassa papper. Men underliggande siffror och ett vant fotbollsöga kan konstatera att utdelningen varit lite väl generös. Sådant brukar jämna ut sig och ikväll blir det tufft att få med sig poäng från Rom tror vi.

Vaskningar:
West Ham går från klarhet till klarhet, slog till och med ut giganten Man City ur ligacupen i veckan. Men att åka till Villa Park och hämta hem en trea blir inte lätt. De 50 % som svenska folket tycker beskriver West Hams segerchans är inte rimligt och 1X på Aston Villa känns bra på förhand.

I Frankrike har Marseille en klurig bortamatch mot pigga nykomlingen Clermont. Ändå streckas Marseille över 60 % vilket är fullständigt tokigt, laget ska vara favorit men bara knapp sådan. Utmärkt läge att spela 1X och bli av med massa motståndarrader!

Reducering:
Att använda helgarderingen som ett vapen förespråkar vi ofta. Ingen skillnad idag, våra fyra helgarderingar siktar in sig på matcher där hemmalagen blivit för hårt betrodda. Vi hoppas på skrällar och sätter även upp kravet att max två av Genoa, Sassuolo, Sociedad och Montpellier får vinna. Nu har vi skapat rejäl höjd och potential i vårt system.

Spelsystemet för 1152 kr här!

Nu siktar vi på att följa upp helgens storvinster med fler! 195 000 kr på Bomben i fredags, 624 000 kr på Stryktipset igår och x kr på Europatipset idag?! Självförtroende är gott men vi är samtidigt oerhört ödmjuka och vet att det hårda arbetet med raderna måste göras idag med. Häng med på en lapp så jobbar vi in 13 rätt denna mysiga söndag!

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Extra

Antal andelar: 7 st

2125 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 800

Antal andelar: 9 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr