Europatipset – Jackpot

I söndags så var det inte någon som lyckades träffa 13 rätt på Europatipset. Och då söndagens 13-rättspott redan hade en jackpot så har vi idag en ”dubbeljackpot” på Europatipset. Över 7 miljoner till en ensam vinnare och vi gnuggar händerna över att få möjlighet att slåss om dessa slantar tillsammans med er.

Kupongen består uteslutande av landskamper och ja, inget att sticka under stolen med att vi hellre sett något annat på kupongen när det är just jackpot. Nu är det som det är och vi ser faktiskt att kupongen ser rätt tilltalande ut. Vi har en jättefavorit i Frankrike, streckad på 90%+, i övrigt tycker vi lappen påminner mer om en Stryktipskupong än en vanlig traditionell ET-omgång rent streckmässigt. Idag kommer dessutom omsättningen bli hög på spelformen, så att lika omgången vid ett Stryktips är inte alls fel. Även om detta såklart kan skilja sig åt från omgång till omgång så bruka vi på ET ha betydligt fler stora favoriter som är extremt överstreckade. Något som kan vara både positivt och negativt. Det finns fler fällor att gå i med stora favoriter men också fler möjligheter att spela bort övriga motståndare. Bägge alternativen är tilltalande. Det vi inte vill ha, det är en massa favoriter som är korrekt streckade, eller för den delen, understreckade. Men det har vi inte idag. Att nämna är också att kupongen är utspridd över två dagar. Hälften av matcherna idag, hälften imorgon torsdag.

Förutom nämnda Frankrike så är det Tyskland och England som är de stora favoriterna på kupongen. 78% resp. 83%. Kollar vi på just dessa två matcher ur ett rent matematiskt synsätt så kommer det vid två favoritsegrar  rensas bort i runda slängar 35% av alla rader. 65% av alla inlämnade rader överlever (0,83 x 0,78 = 0,6474). Nu går det inte att räkna exakt så då vi inte vet precis vilka rader som har kombinerat dessa matcher ihop, men när omsättningen är så hög som den kommer att bli idag så är det ett rimligt antagande. Skulle det diffa på ngt håll så är det snarare tvärtom, att det är färre radkombinationer än 35% som faller bort.

Viktigt att notera och förtydliga här i detta sammanhanget är att det inte är ca 35% av alla system som faller bort vid två favoritsegrar, utan ca 35% av alla radkombinationer. Ett system består ju av många olika radkombinationer.

Vänder vi då på det så visar oddsen att sannolikheten att två favoritsegrar ska inträffa i dessa två matcher är ca 52%. Vi har alltså 48% sannolikhet att fälla någon av de två nämnda stora favoriterna. Vilket också är en nyckel till att fånga potten på. Med detta i åtanke så kastar vi oss över systembygget. Om du inte håller med – ja då rekommenderar vi att du spelar dubbeln England – Tyskland till drygt 2 ggr pengarna på oddset, vilket motsvarar 50%.

Vi spikar på detta system storfavoriten Frankrike. Dessutom spikas även Serbien som i kvalet till EM har vettig vinstchans mot Skottland. Strecken är helt ok om än ngt överstreckade. En kanske udda spik på detta system blir Polen. Rätt klart överstreckade men vi väljer att gå denna vägen på detta systemförslag. Vår tro är att Polen kan vara ett lag som kommer sjunka i odds och dessutom där streck-% kommer minskas då många väljer den streckvärda Ukraina-sidan. Med dessa tre favoritspikar behöver vi nu på ett systemförslag i denna storleken hitta två andra vägar. Det gör vi en de två mer fräcka spikarna Danmark och Nordirland. Streckade strax över 30% bägge två och med vinstchanser i paritet med detta.

Med reduceringar (grön) ställer vi ut krav på att England eller Tyskland ska tappa poäng alternativt att Bolivia ska segra som lågprocentare. Vi har dessutom valt att vaska (utesluta) överstreckade Belgien, samt favoritspelade Ungern. Med dessa kombinationer så är vi redo att slåss om Jackpot-pengarna.

Systemförslag på 1020 rader via Speltjänst

Andelsspelen för kvällen ser ni i listan och jobbet är redan i full gång med förberedelse inför kvällen. System i olika typer, storlekar och prisklasser. Hugg in!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 9 Helgarderingar

Antal andelar: 10 st

2119 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Nostalgi U-4-3-66

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 400

Antal andelar: 12 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr