Europatipset – Jackpot!

Vi brukar sällan gnälla eller grotta ner oss i missade spel. Det hör liksom till den här branschen. Och alla vet väl hur tråkigt det är att lyssna på snubben på festen som bara tuggar ”OM Arsenal inte släppt in det där målet i 95:e…” Men efter den här veckans sex inledande dagar måste vi gnälla av oss lite. För er som inte vill läsa om eländet, hoppa fyra stycken ned så kör Europatips-analysen igång där!

Måndag till fredag har sjuorna haglat på Topptipset och Powerplay, störigt men kanske inget helt orimligt. Ofta har det varit någon favorit för mycket som vunnit och utdelningen ändå blivit svag, men små marginaler från rejäla pengar. I tisdags var det rullpott på Fotbolls-Bomben, vi laddade på ordentligt och anade att det kunde bli målfester. Frankrike-Sverige 4-2 och Kroatien-Portugal 2-3 löste vi fint. I vårt team gick diskussioner under dagen om att ”måla riktigt högt” i en av matcherna. Spanien-Tyskland var snacket på förmiddagen men oddsdrop på Portugal får oss att korrigera. Till slut går vi inte högre än 4 mål på Spanien och väljer att gå upp till 6 på Kroatien – Portugal istället. Spanien vinner som bekant med 6-0 och ingen i Sverige finner raden som hade givit 1,2 miljoner kronor. Sömnlösa timmar den natten med känslan att ”vi borde tagit hem potten till våra köpare”….

I fredags var det ett ganska anonymt Topptips, men vi flaggade för riktigt fint spelvärde i vår analys. Det slutade i rekordutdelning, 8 rätt betalade sanslösa 193 000 kr, förmodligen rekord för en enkelrad på Topptipset?! Vi kan oerhört bittert konstatera att vårt system ”Spiklösa” endast missar en gubbgardering i en match som slutar 0-0, matchen var på förhand helt jämnstreckad så utdelningen hade blivit i stort sett lika hög OM något av lagen orkat måla. Även här blev det sömnlösa timmar, ”vi borde tagit X2 på matchen”….

Sen kom lördagen och Stryktipset med jackpot, oerhört taggade lägger vi ner massvis med timmar för att optimera systemen. Ser hyfsat bra ut i paus och vi har goda förhoppningar. I andra halvlek dansar dock skitmålen in på rad. Nästan samtliga riktigt ”fula tecken” (överstreckade lag) vinner, Manchester U, Barnsley, Bristol C, Preston, Stoke, Swansea – i kombination med att våra spikdrag ej lyckas vinna. Summerat en helt omöjlig rad för oss att plocka hem och vi får ta på oss dumstruten och skämmas över 7-10 rätt på kupongerna. Stor besvikelse i vårt team och säkerligen bland er läsare/köpare med. Kl 22:00 igår kväll startade vi analys och genomgång av våra systembyggen, vissa små, små, detaljer att slipa på men överlag är vi okej med systembyggena.

Vi hoppas att ni som följer oss orkar att ladda om och ge nya förtroenden, för vi ”vet” att en vändning alltid är runt hörnet. Kanske om en vecka, kanske redan idag – men den finns där! Dock vill vi poängtera en kritiskt viktig sak – spela inte för mer pengar än ni har råd att förlora! Att ha en sund kassahantering rekommenderas starkt. Hitta en prisnivå som passar och där det går att ha råd att spela under längre perioder, ”Betting is not a sprint, it is a Marathon”.

Europatipset kickar igång klassiska tiden 14:29 i eftermiddag. Lika klassisk är kupongen som starttiden, vi har Allsvenskan, Premier League, Serie A och La Liga. Härliga matcher och som vanligt många övervärderade favoriter på kupongen. Tungan rätt i mun när vi ska börja vaska respektive åsne-spika bland dessa favoriter!

Vi bygger detta spelförslag som vanligt kring fem spikar. I kategorin överstreckade storfavoriter väljer vi att ge Elfsborg (77%) och Sociedad (67 %) förtroendet. Inget av lagen förtjänar så höga streckprocent och kommer förmodligen dippa en del under dagen när skarpa pengar kommer in i potten. Men vi har god känsla i dessa matcher och kommer gardera emot andra storisar istället… Vidare kompletterar vi spikandet med West Ham (49 %), Napoli (41%) och Bologna (26 %). Även West Ham är överstreckad men oddstrenden är rejält fallande och kan bli fin i eftermiddag. Napoli och Bologna bjuder på fint värde och används gärna!

Våra fyra halvgarderingar används samtliga till att utelämna överstreckade lag, vi går emot Arsenal, Östersund, Valencia och Granada. Med dessa vaskningar har vi skärpt till systemet ordentligt, börjar se vasst ut nu!

Våra fyra helgarderingar placeras i matcher där det finns en stor favorit, vi garderar upp och hoppas att se favoritfall i dessa matcher. Vi placerar också in ett reduceringsvillkor här (grönt villkor), vi sätter kravet att minst en av favoriterna ska vinna men högst tre får göra det. En väg vi använder ibland. Det är ”för svårt” att fälla alla fyra favoriterna (Liverpool, Djurgården, AIK & Roma) men samtidigt vill vi inte betala för att alla fyra vinner. En bra medelväg då att sätta kravet på detta vis.

Vi zoomar nu ut och kikar på helhetsbygget? Ställer frågor som ”finns det potential till stora vinster?”, ”har vi byggt för svårt?”, ”finns det unika radkombinationer som varken Willys-gubbar eller stora proffssystem har?”. Vi kan ge tillfredställande svar på frågorna och är därmed nöjda.

Spelförslaget för 1024 kr finns här! 

Trots veckans motstuds så har vi en riktigt bra känsla inför dagens Europatips, det finns några andelar kvar i system i olika prisklasser. Haka på så kör vi en spännande eftermiddag och kväll!

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Stora Jackpot

Antal andelar: 10 st

2775 kr

Köp andel

Miljongängets Miljonjakt

Antal andelar: 10 st

Miljongängets 600

Antal andelar: 12 st

Miljongängets Röding

Antal andelar: 17 st

Miljongängets 500-ing

Antal andelar: 8 st

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Miljongängets 195

Antal andelar: 15 st

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr