Europatipset 5 miljoner jackpot

Gårdagens Stryktips visade återigen sina fina möjligheter för spelarkåren. En förhållandevis, i mångas ögon, ”lätt” rad betalade en halv miljon på 13 rätt. Det går att se det ur flera aspekter och anledningen till att den gav hela 500.000 kr är ju att den inte var sååå enkel.

Kombinationen av tecken med värde och tecken som var riktigt fula, kombinerades i utfallet på gårdagens rad. Detta gjorde att många spelare från alla de olika ”lägerna” rensades bort.

I den lägre kategorin, de med mindre system, rensas av naturlig orsak de flesta bort enbart på grund av att de spelar mindre system. De faller helt enkelt bort enbart på grund av att det är svårt att träffa 13 matcher.

I övriga läger var det kombinationen av att ett lägre streckat lag (Watford) vann och utfallen i olika kategorier av matcher som puttade upp utdelningen.

I mellanfacket, där vissa lag är korrekt eller något överstreckade och vinstchansen är runt 50% väljer många att hämta iaf en av sina spikar. Igår vann inget av Southampton, Crystal Palace och QPR som fanns i denna kategorin.

Den andra kategorin av matcher där utfallet spelade roll var de riktigt fula tecknen. Luton, Millwall och Blackpool vann samtliga där de två sistnämnda var överstreckade underdogs. Av dessa fanns säkert minst ett av lagen i mångas vaskkorg. Och som sagt, även om dessa fanns med på lappen så hade de flesta spelarna gått i fällan på någon av ovan nämnda lag.

Likaså gjorde vi. Det blev några 12:or där matchen Peterbrough – QPR och hemmalagets mål i 90:e min kostade skjortan… Surt sa räven.

På Topptipset blev det dock fin träff på MEGA TT X10 och varje andelsköpare fick 21.500 per skalle. Grattis till er!

Överlag har vi en grym fotbollssöndag framför oss med flera toppmatcher från olika ligor, utspridda över hela söndagen. Har du ej bokat plats i soffan ännu – gör det! Att  många av dessa återfinns på Europatipset gör inte saken sämre.

På  Europatipset har vi dessutom en Jackpot på 5 miljoner och en mycket klurig kupong att bena ut. I motsats till hur det brukar se ut, kryllar det inte av massa favoriter på ET. Visst, några lag streckas upp rejält på streckprocenten men vinstchanserna är inte på långa vägar jämförbara. Således fint läge för bra utdelning även idag!

Spikar

Nedan är två spikförslag vi gillar denna söndag.

West Ham tycker vi är en fin spik i London-derbyt mot Tottenham. Spurs lever mycket på sina absoluta offensiva toppspelare, vilket såklart inte kan eller ska värderas bort. Men West Ham är ett mer stabilare spel och är tyngre att möta som LAG. När streckprocenten ligger relativt korrekt och kupongen i övrigt ser ut som den gör tar vi tillfället i akt och spikar.

AIK är i nuläget överstreckat hemma mot Norrköping. Allmänna Idrottsklubben är dock riktigt tunga och trots att man snöpligt torskade mot Bajen sist, är de inte lätta att skaka av sig i guldstriden. Idag behöver det blir vinst om guldchansen inte så smått ska börja rinna dem ur händerna. Det behöver även Norrköping göra, även om deras chanser är något lägre. Vi har en viss förhoppning om att streckprocenten kommer att sjunka något och väljer därför att på detta förslag att spika Gnaget.

Vaskning/reduceringsförslag

Barcelona möter Real Madrid hemma i El Clasico och här är det inte fel att utelämna bortalaget. Barca har inte imponerat och detta har svenskarna snappat upp och därmed gjort Real till klara favoriter på strecken. Pass upp säger vi – värdet är på Messis gamla kompisar.

Lazio är ett annat lag som fått för mycket streck på sig. I en mellankategori är laget perfekt att utelämna då möjligheterna för 1X är klart mer troliga än bortaseger. Att då dessutom slå ut över 50% av motståndarraderna få ses som mumsigt!

Ska några större favoriter spikas behövs det fortsatt viktas mer mot en del mot värdetecken. Det går fortsatt att vaska några av favoriterna i ramen eller används reduceringsverktyg för att förskjuta insatserna.

Vi föreslår att du delar upp det i olika kategorier och försöker hitta likvärdiga matcher att använda ihop.

I vårt spelförslag sätts krav på att ex minst en av A madrid eller PSG ska tappa poäng. Bägge ligger ungefär i samma intervall både sett till vinstchans och oddsmässigt och kommer att användas i mångas spikkorg. Att slå ut minst en av dessa kommer i våra ögon att vara en fin väg att gå.

Liverpool och Mjällby AIF har inte mycket mer gemensamt än att de ligger ganska likvärdigt sett till streckprocent och odds. Bägge är lätt överstreckade med vinstchanser på strax under 50%. Detta blir vår nästa reduceringskategori. Minst en av dessa måste vika.

En sista kategori blir värdetecknena. Tre lag med fint spelvärde markeras och kravet bli att minst ett måste segra.

Totalt sett har vi nu, trots våra på spelförslaget, kanske defensiva spikar viktat systemet åt värdehållet. Vi betalar tillräckligt med pengar för att vara med och slåss om 13 rätt i flera olika utdelningsintervall.

Spelförslag på 896 rader

Som vanligt har vi flera system att välja på för dig som vill ha en kupong när du bänkar dig i soffan denna fotbollssöndag. Titta in i butiken för att hitta ngt som passa dig.

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Mega ET

Antal andelar: 7 st

2650 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Jackpot-Jakt

Antal andelar: 7 st

1222 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Röding

Antal andelar: 17 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets 600
22 augusti 2020
597 420 kr