Europatipsanalys

Gårdagens Stryktips har vi inte mycket gott att orda om. En omgång där en rad stora överstreckade favoriter radade upp sig. Middlesbrough, Newcastle, Coventry, Norwich  och Watford för att nämna några. Favoriter som vi klarar av i en viss mängd men absolut inte alla på en gång. Lägg där till att våra egna spikförslag inte lyckades segra. Som en extra käftsmäll, när allt redan är kört, får vi Everton-seger mot Chelsea och en Jackpot till nästa helg gick oss ur händerna. Vid Chelsea-seger hade utdelningen varit runt 15k – i klass med en Topptipsrunda.

Vi kastar oss istället över söndagens ”gröna kupong” – Europatipset. På dagens kupong och detta spelförslag tar vi idag en lite annan väg än vi brukar. Kan tyckas vara lite mer defensiv än brukligt, men med smarta reduceringar ger vi kupongen bra potential och framförallt spelar många av våra rader i ett sannolikt utdelningsintervall. På kupongen finns flera stora favoriter som dessutom har rätt hög vinstchans. En hel del av dessa kommer rent sannolikt att vinna. Vi spikar här av tre av dessa – Arsenal, Barcelona och Milan – hoppas och tror att det kan vara rätt väg i spikvalet.

När tre av denna typen (högt streckade) lag spikas så måste andra moves göras för att ge kupongen potential. Vi väljer att göra det på lite olika sätt. Två andra spikar som är lite mer ”dolda” än övriga i form av Villareal och Granada. Bägge är favoriter men ligger fint i streckprocent.

Vi gör endast en ”vask” av favorit på kupongen i form av Augsburg. Knappa favoriter men för hårt streckade på nära 60%. Och på en i övrigt favoritbetonad kupong har vi inte råd även med Augsburg.

Förutom våra spikar finns ytterligare större favoriter. Dessa matcher använder vi oss av för att ge putta upp potentialen på kupongen. Vi stället ut ett krav på att minst en av favoriterna i England – Tottenham eller Leicester – måste tappa poäng. Bägge dessa favoriter är fula tecken och kan utan problem välja att helt lämnas utanför också.

Ett annat krav blir att kräva minst ett ”pengatecken” av fyra valda orangea reduceringar. Att ställa två av dessa reduceringar mot Roma och Atalanta idag, som också är två fina spikalternativ, kan vara en smart väg att slå ut en hel del andra system – både stora som små.

Med dessa ovan val så har vi nu viktat detta spelförslag i den systemstorleken det befinner sig, till att spela och slåss om pengar i ett lämpligt utdelningsintervall.

Spelförslag 1008 rader

Byggs ännu större system än detta, som exempelvis våra andelsspel – ja då finns möjlighet att vikta systemet ytterligare lite högre upp i utdelninsgtrappan då vi har fler garderingar att ta till.

Du finner våra andelsspel i listan här på sidan eller direkt inne hos vårt Svenska Spelombud.

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega ET

Antal andelar: 7 st

2650 kr

Köp andel

Miljongängets Europa-Lax

Antal andelar: 13 st

Miljongängets Miljonjakt

Antal andelar: 10 st

Miljongängets Röding

Antal andelar: 17 st

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Miljongängets 195

Antal andelar: 15 st

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr