Europatips med senare spelstopp

Det studsade inte rätt igår på Topptipset även om det var fint hugg ett bra tag. Idag tar vi nya tag med samma spelform, men även ett Europatips.

Vi har ”sen start” på Europatipset denna vecka då det redan hunnit bli torsdag när vi vevar igång kupongen. Dessutom spelstopp klockan 20.00, då majoriteten av matcherna också startar. Förutsättningar som är positiva då vi får startelvor och oddsrörelser att lägga till vår analys av rörelserna i streckprocent.

Dessa tre parametrar är grundläggande för oss i vårt arbete med att bygga system.
– Vad är det för lag som ställs på banan?
– Vilka vinstchanser indikerar oddsen och hur har de rört sig?
– Hur streckar svenska folket och framförallt hur ser rörelserna i streckprocenten ut sista timmen.

Genom år av erfarenhet har vi en ganska tydlig bild om hur vi ska hantera detta och då är det tacksamt att få så många matcher som möjligt med kick-off vid spelstopp.

Dagens kupong är en salig blandning av lag och matcher. Vi ska inte ljuga och säga att vi har koll på samtliga dessa lag. Det har heller inte speciellt många av våra motspelare. Vår key i sammanhanget är därför de punkter som nämnts ovan. Att hantera den info som vi faktiskt har gällande odds, procent och dess rörelser.

Spelförslaget här på sidan, där ramen även utgör vårt andelssystem ”Miljongängets Lilla ET”, har som brukligt fem stycken spikar. Att hitta dessa spikar är en balansgång där vi behöver väga in olika aspekter specifikt för den enskilda rundan. Kupongens helhet, har vi många stora favoriter eller en ”svårlöst” runda. Har vi en jackpot att spela om där omsättningen kan förväntas sticka iväg?

Dagens förutsättningar är en icke-jackpot med en förväntad lite lägre omsättning. Vi har tre lag som streckas på 80%+, samtliga tre dock överstreckade.

Noterar att två av de tre största favoriter är från skotska ligan (Celtic och Aberdeen). Ligan som fått en del skit sista tiden pga den bristande kvalitén och en viss överskattning generellt. Mycket intressant att se hur nämnda lag hanterar favoritskapet ikväll. Vi väljer att gardera de bägge skotska lagen på förslaget. Den tredje större favoriten, Feyenoord väljer vi att spika.

Hibernians (icke att blanda ihop med skotska Hibernian som också återfinns på kupongen) är kraftigt överstreckat hemma mot lettiska Riga. Oddsmarknaden säger att Riga ska stå som favoriter då de ger runt 1.85 i nuläget. Hemmalaget ger över 4 gånger men streckprocenten är hela 45%. Kan det bero på just namnförväxling mån tro? Vi spikar trots allt inte Riga utan nöjer oss med att utelämna den kraftigt överstreckade ettan och markerar en X2 på kupongen.

Det ”riktiga” Hibernian, skotska Hibs, väljer vi att spika emot. Hemmalaget Rijeka från Kroatien tycker vi trots någon % för hårt streckad är ett sunt spikval. Ett spikval i mellanklassen som lämpar sig fint i vårt bygge.

Galatasaray är ett lag vi också spikar. Återigen skotskt lag på agendan i form av St Johnstone. Lagom varians på denna spiken med vinstchans och odds som korrelerar runt 50%.

De två sista spikarna är Vitesse och Ljubljana. Bägge bjuder in till favoritskap där dessutom streckprocenten ger oss spelvärde. Vitesse anmärkningsvärt fint värde, även om den mest troligt kommer att användas av många systembyggen.

Våra halvgarderingar kan ses som tämligen defensiva idag då samtliga utelämnar underdogs. Vi har trots allt garderat en hel del betrodda lag och gett oss förutsättningar för vettig utdelning. Två halvor där överstreckade underdogs utelämnas. De två övriga dogsen som lämnas utanför mer tveksamma då det finns spelvärde. Balansen är dock viktig och på detta spelförslag blir det defensiva upplägget bättre enligt oss.

Elfsborg var länge med i spikkorgen. Något som absolut inte är fel om förutsättningarna kvarstår. Värdet ser i nuläget ut att bli ok. Vi gillar dock inte förutsättningarna helt med tuff bortamatch mot starka bosnier som gjorde bra ifrån sig i Borås. Matchen slutade 1-1 där Elfsborg var klara favoriter på förhand.

Vi använder dock Elfsborg som utgång i vår reducering där kravet blir att minst en av Elfsborg och tidigare nämnda Riga behöver vinna. Denna reducering gör systemet 33% (432 kr) billigare.

Spelförslag via Speltjänst på 864 rader

Som brukligt finner ni våra andelssystem inne i vårt ombud hos Svenska Spel. Välkomna in!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Mega ET

Antal andelar: 7 st

2650 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Miljonjakt

Antal andelar: 10 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets 600
22 augusti 2020
597 420 kr