Ett härligt Europatips!

Vi befinner oss i ett trevligt skede av Europatips-säsongen när Allsvenskans slutspurt överlappar med högklassig fotboll ute i Europa. Det är något fint att när man analyserar matcher från Stora Valla i Degerfors med samma entusiasm som ett toppmöte i Italien på Giuseppe Meazza. Europatipset är en gott & blandat påse som vi har lärt oss att gilla med åren. Det är såklart mer favorittäta lappar än på Stryktipset men lösningen på det “problemet” är att anpassa sitt system efter kupongens utformning. 

Stryktipset igår blev en svårlöst ekvation. Vi gnäller ibland när favoriterna vinner i för hög utsträckning men igår var det raka motsatsen. Favoriterna föll som furor och inför sista matchen gav den totala radkombinationen på kryss och Arsenal-seger långt över 20 000 000 trots att den bara hade givit 3,5 och 2,3 miljoner på Stryktipset. Lyckligtvis för ett system körde Liverpool över Arsenal med hela 4-0 och häftiga 10 000 000 kronor delades ut till en ensam vinnare. Stort grattis till dig!

Hade Arsenal lyckats knipa en pinne eller tre mot Liverpool hade Stryktipset blivit galet underbetald. Det illustrerar på ett perfekt sätt varför vi tjatar om att inte ha för svåra radkombinationer i sitt bygge. Visst, det hade såklart varit roligt att vinna flera miljoner kronor men det är viktigt att säkerhetsställa att prispotten räcker till för ens kombinationer. Annars kan vi likväl spela på Lotto!

Att inte spela för svåra radkombinationer är speciellt viktigt på Europatipset. Alla favoriter är överstreckade idag och väljer man att inte spika någon av de sticker sannolikheten iväg väldigt snabbt. Det gäller att ha tungan rätt i mun!

Spika 

Manchester City. Vi parkerar bussen och tar in dagens största favorit trots streck på hela 90%. Det finns många potentiella ställen att straffa motståndarna idag och som nämnt innan gäller det att välja sina strider noggrant.

Halmstad. En spik i det offensivare facket. Halmstad krigar för sin överlevnad och är egentligen ett mycket bättre lag än vad tabellen säger. Hemma mot konstgräslaget från Borås tycker vi att 27% blir ett mycket fint ställningstagande. 

Hammarby. Degerfors har det tufft i de nedre regionerna av tabellen och ligger just nu på negativ kvalplats och de ser i ärligheten namn inte alls bra ut. Hammarby är det bättre laget av de två trots motivationsfaktorn. Vi tror Degerfors tar ytterligare kliv mot kval till Superettan idag. 

Inter. Napoli har gått som tåget i Serie A och är hittills obesegrade. Men idag på bortaplan mot mästarna ska de ses som underdogs. Hemmafördelen är en vital faktor och oddsmarknaden värderar en Inter-seger till runt 43%. På en kupong där det känns omöjligt att hitta spelvärda spikar blir Inter en gångbar sådan. 

Roma. Vi fortsätter ta ställning i Italien och denna gång på Roma. Genoa har svårt att vinna fotbollsmatcher och även om Roma också är svajiga tror vi de blir numret för stort idag. Tvåan spikas . 

Garderingar 

Idag söker vi främst värde via våra garderingar. Sampdoria (48%) och Lyon (58%) väljs helt bort i jakten på att kapa motståndarrader. Vi helgarderar i flera matcher där motståndarna spikar och hoppas kunna få med oss en eller flera skrällar därifrån, då kan det bli en trevlig afton!

Spelförslag för 1296 kr som kan köpas för 96 kr / andel

Svenska Spel kör dubbla Topptips även idag med 250 000 kr extra på ”den andra” klockan 19.59. Igår var värdet magiskt på den senare, vi får hoppas på något liknande ikväll. Varmt välkomna in till vårt ombud

Ha en härlig söndag!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Fullträff

Antal andelar: 6 st

2742 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Miljonjakt

Antal andelar: 10 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets 600
22 augusti 2020
597 420 kr