Engelskt Stryktips och dubbla Topptips med extrapengar!

Landslagsuppehållet kändes som en evighet men nu är den engelska fotbollen äntligen tillbaka på Stryktips-lappen. Det är hela sju matcher från Premier League och vi räknar med att omsättningen kommer att krypa en bra bit norrut trots att det inte är någon jackpot. Dagens kupong är vidöppen med många ovissa matcher. Det innebär få gömställen och tuffa beslut att ta – precis så vi vill ha det!

Vi flyttade nyligen till ett nytt ombud  hos Svenska Spel och vilken pangstart det har blivit i nya hemmet. Högvinsterna har under senaste veckorna avlöst varandra i alla dess olika spelformer. Känslan är på topp och vi gläds oerhört med våra kunder som fått vara med och vinna. 

Variansen är dock extremt hög när det kommer till poolspel. Det innebär att vinstperioder och förlustperioder blir mer “branta” och extrema än många andra produkter. Därför gäller det att vara försiktig med sin spelrulle och spela ansvarsfullt även när det går riktigt bra.

Hög varians ingår i Stryktipset och är något man behöver acceptera. Det går inte att vinna varje helg hur mycket man än vill. Det man kan kontrollera är att bygga så bra system som möjligt. Bra systembyggen kommer över tid innebära att förlustsviterna varar kortare och vinsterna blir högre. Vi känner oss trygga i vår spelfilosofi och jobbar dagligen hårt för att hålla oss framför konkurrenterna. Idag är ingen undantag och vi går in med en god känsla på en kupong helt i vår smak. 

Spelförslag

Bygget kommer precis som vanligt att spelas med 5 helgarderingar, 4 halvor och 5 spikar. Vill du vara med på tåget går det att köpa en andel här  för 96 kr.

Efter en snabb överblick märker vi att det blir en utmaning att ta sig i mål idag. Liverpool och Manchester United är oddsmässigt de största favoriterna trots att deras vinstchanser endast uppgår till runt 60-65%. I övrigt många ovissa matcher och det är bäddat för höga utdelningar. 

Spikar 

Liverpool. Arsenal har visserligen fått upp ångan efter en trög start men vi tror att Liverpool på bortaplan kommer bli en för svår uppgift för detta unga Arsenal. På en lapp där vi söker att ta ned variansen något blir Liverpool en bra pusselbit till nuvarande streckfördelning på 69% 

West Bromwich. Ett överstreckat WBA tas in båten. Laget har droppat en hel del i odds under natten vilket gör de till ett gångbart spikalternativ som passar väl in i vårt bygge.

Hull. Ett nästan 5% understreckat Hull hemma mot Birmingham är givetvis en mycket fin byggsten att använda sig av. Medan de tabeltittande motståndarna stirrar sig blinda håller vi oss kalla och konstaterar att Hull är favoriter i denna drabbning. Då är 34% mer än bra!

Middlesbrough. Vi vet av erfarenhet att det är bra att använda sig av några “fula” tecken för att skapa unika radkombinationer. Boro är i skrivande stund nästan 9% överstreckat men förhoppningsvis letar den sig nedåt några procent till matchstart. Passar bra ihop med våra övriga tecken. 

Brentford. Ett Brentford som visserligen har svajat på slutet men som totalt sett ligger femma i tabellen på Expected points.  Borta mot ett svagt Newcastle är 28% mycket lockande i vårt tycke. 

Garderingar

Vi väljer värdesidan på Burnley (27%) och Cardiff (21%) med syfte att slå ut system. Krysset i Nottingham är fint och vi väljer därför ett så kallad lyxkryss i kombination med “tvåan”. Helgarderingarna används relativt offensivt där vi bland annat hoppas att Watford kan ställa till med en skräll mot ett United som har varvats hårt under landslagsuppehållet. 

Spelförslaget är klart och vi känner oss tillfreds med resultatet. Ett bygge som är relativt offensivt men det går samtidigt inte på ett bra sätt bygga allt för defensivt idag. 

Spelförslag på 1296 rader som kan köpas för 96 kr / andel.

Svenska Spel slänger ut dubbla Topptips med extrapengar . 500 000 kr klockan 15.59 och 250 000 kr klockan 17.59. Vi har öppnat upp för båda omgångarna, var uppmärksam så att du köper till rätt omgång. 

Ha en härlig lördag!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Gigant

Antal andelar: 17 st

1694 kr

Köp andel
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Miljonjakt

Antal andelar: 20 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Röding

Antal andelar: 17 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets 600
22 augusti 2020
597 420 kr