En härlig fredagsutmaning!

Förra helgen fick vi 13 rätt på ett svårt Stryktipse när Highroller  nådde hela vägen fram. Utdelningen landade då på fina 576 000 kr som 9 andelssköpare fick dela på. Imorgon väntar ännu ett klurigt Stryktips. Ni som har följt oss ett tag vet att vi älskar dessa svåra rundor där kreativiteten kan frodas. Med ett hårt arbete och en stor erfarenhet ska vi göra allt i vår makt för att återupprepa förra veckans bedrift.

Men det är inte bara morgondagen som bjuder på en klurig runda. Även kvällens Topptips ser ut att bli en härlig utmaning att ta sig an. Ingen stor favorit så långt ögat kan nå och de största favoriterna är kraftigt överstreckade. Det här är ingen kupong där vi kommer hålla korvgubbarna i handen.

Spelförslaget använder en ram med 5 helgarderingar, 1 halvgardering samt 2 spikar. Vill du ha en andel i systemet (oreducerat) så kan det köpas här för 90 kr.

Spikar

Samtliga favoriter är överstreckade men det kommer att finnas gott om chanser att slå bort motståndarrader även om vissa tas in i båten. På en sådan här oviss kupong är det inte speciellt sannolikt att det blir en “favoritsegerparad”. Nu handlar det om att hitta de bästa vägarna.

Atletico Bilbao (68%) sticker ut som ett bedrövligt tecken och diskvalificerar sig som en spik-kandidat. Mönchengladbach (44%) borta mot Bochum till 44% ser ut som den bästa kandidaten just nu. Det följs upp med Derry i Irländska ligan. Visserligen inget superfint tecken till 55% men tas in för balansens skull. De bildar en vettig spik-kombination en sådan här runda. Nu ska vi jaga värde!

Halvgardering 

Heerenveen har enligt oddsen en vinstsannolikhet på 38% i hemmamötet med Heracles. Då förstår ni att 50% på en hemmaseger är ett iskallt tecken. Det är ett öppet möte att vänta där X2 innebär att vi fäller orimligt många motståndare. Heerenveen vaskas.

Reduceringar

Det här är ingen kupong där vi vill reducera bort för svåra utfall, prispotten kommer med all säkerhet att räcka till. Däremot kapar vi mer än gärna bort fler svaga motståndare. Via röd markering ringas fyra tecken in. Villkoret ställs in att max två av dessa får sitta Det är överstreckade tecken som troligtvis kommer spikas relativt frekvent av motståndet.

Bygget är klart. Grundramen har finslipats ned med 11% och vi har säkerhetsställt att alla våra rader betalar för vettiga utfall.

Spelförslag för 432 kr

Varmt välkomna in i ombudet

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets Mega TT x10

Antal andelar: 4 st

1973 kr

Köp andel
miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets Guld x10

Antal andelar: 4 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets Stora TT x10

Antal andelar: 6 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

miljongänget, topptipset, dagens bästa spel

Miljongängets Mikro

Antal andelar: 12 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr