Dagens Europatips synas

Precis som väntat fick inte allt för många favoriter stå pall om Tyskland och Spanien skulle vinna sina matcher. Det gjorde de tyvärr och då blev utdelningen pinsamt lågt på gårdagens Stryktips. Vår bästa möjlighet hade “Fullträff” med sina 13 rätt när det var oavgjort i Spanien – Albanien. Då med sexsiffrig utdelning men när Olmo gjorde 2-1 för Spanien i 90:e minuten förvandlades sexsiffrigt till fyrsiffrigt. Enda glädjeämnet är att vi får en härligt Jackpot att se fram emot nästa vecka – då är dessutom Premier League tillbaka. Det ser vi fram emot!

Men vi är inte där ännu – först ska ett Europatips attackeras. Det är som bekant landslagsuppehåll vilket gör att Svenska Spel har fått kämpa med att få ihop en 13-rätters. Och det syns att de har kämpat. Ögonen blöder när man ser dagens kupong. Men samtidigt så blir det ett utmärkt prov att leva som vi lär. 

  1. Hantera lagen som Lag A och B
  2. Fokusera på spelvärde
  3. Ha en god balans i bygget
  4. Vinn

Kupongen

Vi kan räkna med en förhållandevis låg omsättning. Motståndet blir troligtvis rekordsvagt vilket gör att en till två skrällar kan räcka mycket långt. Streckfördelningen är i skrivande stund helt uppåt väggarna. Det går inte att hitta en spelvärd spik. Men det behövs som sagt inte. Värdet kommer att vara i att fälla några överstreckade lag, då trillar de svagare system snabbt bort. 

Spikar 

Låg omsättning gör att vi inte får ha för svåra kombos. Det är fyra stora favoriter på kupongen och två av de behöver vi ta in. Kanada (87%) och Usa (83%) är såklart värdemässigt katastrofala men när kupongen ser ut som den gör så får vi blunda för det faktumet. 

Portlands (60%), Grekland (43%) och Las Palmas (57%) blir de tre sista spikarna. Lag i det så kallade “mittenfacket” som främst bidrar till en sund balans. Än så länge har vi inte har vi inte skakat av oss Janne i det lokala ombudet men det ska fixas till nu via våra garderingar.

Garderingar 

Äntligen kan vi börja jaga spelvärde. Valladolid borta mot Alcoron ska vara favoriter men nuvarande 71% är ett skämt. Att kunna slå bort så pass många motståndarrader på en coinflip är en möjlighet vi vill ta fasta på. Valladolid vaskas!

I ett helt jämnt möte mellan Malaga – Huesca väljer vi bortasidan då strecken kraftigt favoriserar Malaga. Ett utmärkt drag att fälla ytterligare 39% utan att draget är speciellt offensivt. Detsamma gäller när vi väljer bort Tenerfie mot Burgos. 49% är absolut inget motiverat värde på bortalaget och det passar utmärkt in på vår strategi att spela efter spelvärde

Vi nämnde innan att det var fyra stora favoriter på kupongen. Två av dessa är kvar (Emmen & Mexiko). Här målar vi med breda penseldrag. Helgarderingar blev det även i match 2 och 3 där vi är ute efter fler skrällar. Men nu betalar vi ju fortfarande för utfall där alla favoriterna vinner i de helgarderade matcherna? Det fixar vi till via det så smarta reduceringsverktyget från Reducering.se

Reducering

Röd markering – vi har redan spikat två stora drakar. Någon av de övriga två måste falla för att vi inte ska återupprepa gårdagens kalla utdelning. Villkoret ställs in max en av de får vinna (gärna 0)

Grön markering – Costa Rica (57%) och Djurgårdens (53%) kommer säkerligen snurras frekvent av dagens svaga motstånd. Vi är ute efter att fälla mer. Max ett av dessa lag får vinna. 

Spelförslag för 1024 kr (reducerat med 21%)

  1. Lag A & B – Check!
  2. Spelvärde – Vi betalar bara för scenarion där Valladolid (70%), Tenerife (49%) och Malaga (39%) faller.  Dessutom kommer minst en av Costa Rica (57%) / Djurgårdens (53%) och minst en av Emmen (84%) /Mexiko (83%) tappa poäng de gånger vi får 13 rätt.  Det bör räcka långt en sådan här runda!
  3. Balansenser bra ut. Vi betalar varken för iskalla utfall där alla favoriter vinner eller för något som prispotten inte mäktar med.
  4. Vinn – det är nu upp till Fru Fortuna!

Gillar du ramen i bygget? Då kan du får vara med på en andel (oreducerat) här för 96 kr. Det och mycket mer hittar ni i vårt ombud.

Varmt välkomna!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Fullträff

Antal andelar: 6 st

2742 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 500-ing

Antal andelar: 8 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 195

Antal andelar: 15 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr