Bomben (1,2 miljoner rullpott) & Topptipset

Det såg länge ut att bli en magisk Europatips-runda igår. Men när krutröken lagt sig så hade en viss Zlatan tagit död på chanserna för 13 rätt. Vi stannade på 12 som bäst men nosade verkligen på fina pengar…

Ikväll är doften av pengar extra stark, en otroligt spännande Bomben-runda ska avgöras. Då det inte blev någon vinnare vid förra veckans rullpott (Spanien 6-0 osv…) så skjuts pengarna över till en ny rullpott på hela 1 239 604 kr! Enormt spelvärde! Det är tre allsvenska matcher på kupongen och på förhand ser vi potential till ”svåra resultat” i alla tre. Vi kommer att spela stora enkelradssystem för att jaga hela potten och även spela system med multiinsats för chans att vinna stort även om det blir mer normala resultat.

Alla våra andelsspel på Bomben finns under rubriken Andelsspel i menyn. Ett par direktlänkar här med:

Miljongängets Dynamit, 2110 kr
Miljongängets Rullpott x10, 792 kr
Miljongänget Bombar, 238 kr

Kvällens Topptips innehåller de tre allsvenska matcherna och sedan en mix av matcher från Premier L, La Liga, Danmark, Belgien och svenska division 1. Mysigt!

Vi inleder kupongen med att ringa in spiken i match nr 1, Häcken streckas lågt i derbyt mot Göteborg. Tvåan spikas då spelvärdet är stort, oddsen som ger Häcken vinstchans upp mot 47-48 % i nuläget och trenden är sjunkande, det vill säga marknaden tror mer och mer på Häcken.

De matcher som annars ser mest attraktiva att angripa är match 7 & 8. Där har hemmalagen blivit ruggigt överstreckade. Detta kommer säkerligen korrigeras närmre spelstopp men troligen kommer allt värde ligga på X och 2 i dessa matcher. Vi tar X2 i båda utan minsta tvekan. Med dessa två vaskningar av hemmalag som i nuläget streckas på 58 respektive 75 % så har vi fin höjd i systemet.

Vi zoomar ut, gillar det vi byggt, men tycker att systemet är något dyrt och fortfarande har med en del småtrista tecken. Genom att sätta upp ett villkor där vi kräver minst 2/3 av Mjällby, gubbe i Sollentuna-Vasalund samt X2 Real Betis så har vi trimmat systemet ytterligare. Kostnaden sjunker till 432 kr och vi har viktat bort från det lite överstreckade krysset i Sollentuna-matchen samt Bilbao som också ligger lite för högt i streckningen.

Färdigt spelförslag för 432 kr finns här!

Några andelssystem på Topptipset löste åttan igår för 4000 kr styck, återigen flera sjuor på multisystemen. Vi närmar oss en riktig fullträff. Kvällens andelar hittas som vanligt här i listan. Nu kör vi!

 

 

 

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Big TT x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora TT x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets TT x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr