Årets sista SHL-runda

Årets sista SHL-omgång och Svenska Spel kryddar till hockeykvällen med att putta in 400 000 kr extra på Hockey-Bomben. I måndags tog vi två system med ca 35 000 per system. Ikväll hoppas vi och för den delen tror att oddset sticker iväg betydligt högre. Det är så lite som behöver till för att oddset på en hockeybomb sticker upp och bli sexsiffrigt. Ett resultat som sticker lite utanför boxen och vi är där. Just andelsspel på spelformen Bomben är därför ypperligt. Då byggs ett större system som kan täcka upp just flera sådana möjliga scenarier med resultat som går ”utanför boxen”.

Vi har som vanligt öppnat upp system i olika prisklasser inne hos vårt Svenska Spel-ombud

Gemensamt för samtliga system, oavsett storlek, är att de byggs med just målsättningen att fånga upp resultat som både är troliga men även en hel del udda kombinationer som kan få oddset att skena. De större systemen täcker dock av naturliga skäl upp en större andel radkombinationer, både troliga och mindre troliga.

SHL-omgången gör dessutom kvällens Powerplayomgång stekhet.

Våra två spikar som lägger grunden för detta spelförslag är först och främst Ryssland mot våra svenska småkronor i JVM. Ryssarna har en betydligt högre grundkapacitet och bör ha en vinstchans som minst motsvarar den streckprocent som lagets streckas på. Vi gissar också att denna streckprocent kommer stå då många där ute i stugorna inte kan hålla sig ifrån att strecka ”våra egna” grabbar.

Den andra spiken är Luleå borta mot Djurgården. Laget bör vara knapp favorit i mötet och när då Djurgården är hårdare streckat än bortalaget så väljer vi att singelstrecka.

Det finns fyra lite tyngre favoriter på kupongen – samtliga överstreckade. Vi utesluter Örebro som också är det laget som är tyngst streckat på hela kupongen. Bara där är utdelning säkrad. Vi ställer sedan ett krav mot att minst en av de andra tre större favoriterna tappar poäng. Inget stort reduceringskrav men tillräckligt för att vi ska känna att det är lönsamt i längden.

I de två övriga, mycket jämna, matcherna så tar vi ställning med reduceringar att inte de två mest betrodda lagen (Vita Hästen och Skellefteå) får vinna bägge två. Sannolikheten för att bägge vinner är under 20% och då vi sparar nästan 10% av insatsen samtidigt som systemet viktas mot rader med bra utdelning så tycker vi valet är givet.

Spelförslag på 416 rader

Som vanligt finner ni våra andelsspel, både på Bomben och Powerplay här på sidan eller direkt inne hos vårt ombud på Svenska Spel.

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega PP x10

Antal andelar: 5 st

1604 kr

Köp andel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets Stora PP x10

Antal andelar: 6 st

Miljongängets Stora 4

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets PP x10

Antal andelar: 5 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Miljongängets Dynamit

Antal andelar: 8 st

2110 kr

Köp andel

Miljongängets Big Bang

Antal andelar: 6 st

1750 kr

Köp andel

Miljongängets Stora Bomb

Antal andelar: 8 st

Miljongängets Hockeybomb

Antal andelar: 8 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr