400.000 kr extra bomben samt powerplayanalys

Vi är fortfarande smygtiltade från förra rundan när 2 miljoner kronor och ensam vinnare på hockeybomben var 5 minuter ifrån att hittas. Idag får vi en ny chans då Svenska Spel puttar in 400.000 kronor i extrapengar. Att bygga stora och skarpa system är nyckeln i dessa potter, det gör att man kan fånga in bra och dåliga tecken vilket gör att utdelningen kan skjuta i höjden. Total-linor och streckprocent måste granskas och som med alla andra poolspel så måste man få till en helhet. Vi vet hur system med rejäl potential byggs, det visar flera riktiga storvinster på bomben.

Bombensystem från oss:
Miljongängets BIG BANG, 1750kr
Miljongängets Stora Bomb 825kr
Miljongängets Alla Ska Med, 571kr
Miljongänget Bombar, 238kr

 

Över till powerplay, fem matcher från SHL, två från Hockeyallsvenskan och sist ut en match från Schweiziska högstaligan. Omsättningen kommer nog ta fart ikväll och vi ska såklart vara med och hugga på pengarna.

I dagens spelförslag har vi valt att spika tre stycken understreckade hemmalag som även är favoriter på oddset. Färjestad 45%, HV71 40% och slutligen Leksand 44% singelstreckas. Inget av dessa tecken bygger någon större potential då spikar på samma lag, och helgarderingar köps av många motståndarsystem i dessa matcher. Men vi ger oss själva chansen till grymt fin potential senare på systemet om vi vågar ta ställning här. Inte för att vi hade gjort det som strecken ligger, men generellt så ”slipper” vi att spika iskalla tecken som Luleå och Timrå när vi väljer denna väg.

I övrigt så köper vi resterande tecken till vår ram. Vi reducerar dock ner systemet en aning och ställer kravet att max en av Luleå och Timrå får vinna. Bara 11% reducering? Är det någon mening? Många bäckar små som man säger, och detta är en ytterst viktig reducering. Både Luleå och Timrå är överstreckade i nuläget och kväver potentialen enormt. Skulle då våra tre favoritspikar vinna i kombination med Luleå och Timrå så kan vi glömma att ens få tillbaka våra pengar, och en sån rad är vi inte villiga att betala för. Färdigt spelförslag för 216kr.

Värt att tilläggas är att Luleå är ett bra mycket sämre tecken än Timrå, sistnämnda Timrå har ungefär lika stor vinstchans som Luleå men streckas hela 10% lägre på powerplay. Vill man då vaska ett av dessa lagen helt så är Luleå den givna vägen att ta bort.

Häng gärna med på våra andelar och slit in en magisk hockeytorsdag med oss i Miljongänget!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Miljongängets Mega PP x10

Antal andelar: 5 st

1604 kr

Köp andel

Miljongängets Big PP x10

Antal andelar: 4 st

1337 kr

Köp andel

Miljongängets Sexsiffriga x10

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 2 Spikar

Antal andelar: 4 st

Miljongängets 3 Andelar

Antal andelar: 3 st

Miljongängets Spiklösa

Antal andelar: 8 st

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 7 st

Våra storvinster
Sortera efter:
System
Spelombud
Datum
Vinst
Stryktipset
Svenska Spel
29 augusti 2020
4 744 140 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
610 280 kr
Stryktipset
Svenska Spel
22 augusti 2020
597 420 kr
Stryktipset
Svenska Spel
28 november 2020
574 196 kr