4.5 miljoner jackpot på ET med Champions League i spetsen!

Innan vi hoppar på dagens Europatips så får vi ändå nämna en sak, ENSAMMA VINNARE PÅ FOTBOLLSBOMBEN IGÅR! Vilken jävla grej! Det blev nästan 800.000 kronor tillbaka till 6 glada andelsköpare när krutröken väl hade lagt sig. Stort grattis!

En inledande text från gårdagens inlägg om just denna runda: ”Kul utmaning och vi har öppnat system i olika prisklasser som ska jaga potten! Vi brukar skriva det och gör det igen – Bomben är ett perfekt spel att gå samman och spela i lag – ensam har svårt för att vara stark i denna spelform när exakta resultat ska prickas, stora system är ofta nyckeln till att lösa gåtan på Bomben och de små, svaga, systemen ryker lätt på ett eller annat sätt”. Mitt i prick med den analysen. Big Bang var systemet som gjorde jobbet, stort system och tillsammans var melodin igår!

ÖVER TILL EUROPATIPSET

Nu är det tight mellan jackpotrundorna på Europatipset, i söndags var poolen boostad och redan idag, tisdag får vi en ny trevlig jackpot på 4.5 miljoner att jaga. Champions League, The Championship och lite engelsk ”bonnboll” ska lösas idag är tanken! I söndags hängde vi dit några 13-rättare men utdelningen var tyvärr inget att hänga i granen (strax under 20.000kr). Vi siktar högre än så och hoppas det smäller bättre ikväll. Vill du haka på en andel byggt av oss i Miljongänget så kika in vårt ombud hos Svenska Spel.

Nu bygger vi mot 13 rätt!

Som vanligt kommer inlägget till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg (gratis att använda).

Spik

Vi inleder så defensivt det bara går, spik på Manchester City och Liverpool.  Detta är en okej väg när rundan ser ut som den gör i övrigt, det kommer finnas fina lägen att fälla andra favoriter som spikas i kombination med City/Pool och det är huvudsaken.. Trots att vi parkerar bussen totalt här i inledningen så har vi ändå inte lagt en våt filt över utdelningspotentialen. 4.5 miljoner extra i 13-rättspotten är siktet inställt på och då är det försvarbart att gå ner på en fembackslinje direkt vid matchstart för att tala coachspråk.

Vi fortsätter bygget men lite fräckare (jämfört med City/Pool) val i mellanfacket. Millwall, Preston och Wycombe singelstreckas här i förslaget. Inga större spelvärden i dessa tre enskilda matcherna eller i spikkombinationen i stort men idag ligger fokus på fräckare halvgardering samt reducering. Genom det sistnämnda kommer vi skapa höjden i vårt bygge!

Halvgardering

Vi behöver som sagt fälla lag som spikas i kombination med City/Pool, med hjälp av halvor och/eller reduceringsverktyget. Vi kommer använda oss av båda alternativen. Vi ser ganska snabbt vilka lag som i stor utsträckning kommer spikas i olika kombinationer som de stora drakarna. Jaga dessa! Luton är ett av dessa lagen. Nu på förmiddagen streckas laget upp i över 70% vilket givetvis är ett skämt. Här tar vi en lite fräckare vask utan att för den delen sticka ut hakan allt för mycket variansmässigt. Väldigt effektfullt!

Vi kommer trimma systemet ytterligare med hjälp av reduceringarna lite senare, vår grundram behöver därför inte spåra ur totalt bara för vi parkerar bussen i match 1 och 2. Tre defensiva halvor kommer nu ta vår grundram i mål. Vi vaskar Stoke, Lincoln och krysset i Bolton-Portsmouth. Korrekta eller smått över/understreckade tecken med låg sannolikhet att gå in är inte speciellt attraktiva att betala för. Är värdet inte stort på tecken i detta oddsintervall så är det alltid en vettig väg att utelämna något/några av dessa.

Reducering

Att reducera kan kännas avancerat, men tröskeln till att börja är inte alls hög. Starta i liten skala och sen växla upp (hos reducering.se). Du kan faktiskt bygga fina reduceringar trots extremt simpla krav i ditt bygge. Idag kommer vi göra precis det, löjligt simpel reducering fast med en vettig tanke bakom.

Vi sätter ut 3 röda utgångar med kravet att minst 1 måste sitta samtidigt som max 2 får sitta. Vi har då reducerat 33%. En ram på 1296 kronor kostar nu 864 kronor och enligt oss gjort systemet bättre sett till vilken pott just detta systemet siktar på.

Kravet ”max 2” känns nog enkelt att förstå, när vi spikar City/Pool så behöver vi fälla något mer lag utöver Luton (vasken) som i hög frekvens spikas i samma kombination som dessa av våra motståndare. Våra röda utgångar är lag som i hög utsträckning kommer finnas med i samma kombinationer.

Kravet ”minst 1” kan dock kännas konstigare men det finns en logisk förklaring.  Allt handlar om balans, det finns bara x miljoner i potten. Att spela lagom svårt men ändå ha potential i bygget är en viktig nyckel i poolspel. Utan kravet ”minst 1” av dessa kalla favoriter (som de ändå är) så hade vi spelat lite för många rader mot höga oddsintervall/utdelningsprognoser sett till vilken utdelning detta relativt lilla system jagar idag. Varje omgång är unik, du bör inte alltid jaga utdelningar i ett visst fack (miljoner +) även om det självklart alltid ska finnas några kombinationer som smäller rejält i ditt bygge.

Färdigt spelförslag för 864 kronor!

Nu jobbar vi in en fantastisk fotbollskväll toppad med en välbetald 13-rättare!

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Stora Jackpot

Antal andelar: 10 st

2775 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Jackpot-Jakt

Antal andelar: 7 st

1222 kr

Köp andel
Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 500-ing

Antal andelar: 8 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 195

Antal andelar: 15 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Tuffing

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets Lilla ET

Antal andelar: 15 st

Europatipset, dagens bästa spel, miljongänget

Miljongängets 50-lapp

Antal andelar: 13 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr