13 Miljoner i Jackpot på ett lite annorlunda Stryktips!

Lördag, Stryktipset och 13 miljoner i Jackpot får normalt sett pulsen att gå upp några varv. Idag är det dock lite orostecken med tanke på rådande läge i världen (och framförallt i England). Viruset fortsätter att ställa till det för oss vilket har lett till sex inställda matcher på dagens kupong. Som det verkar nu kommer Stryktipset att spelas såvida det inte blir några fler inställda matcher och då är det bara att gilla läget. Troligtvis blir det låg omsättning pga omständigheterna vilket alltid är att föredra när det är Jackpot – färre som slåss om de 13 miljonerna. Det luktar spelvärde lång väg!

Hur ska vi då hantera alla lottade matcher, bara hela och gå vidare? Nej självklart är det inte så simpelt. Precis som en vanlig match så ska vi försöka hitta värde och spela så optimalt vi bara kan. En lottad match innebär att vi vet både den exakta sannolikheten för att ett resultat ska sitta samt hur våra motståndare har spelat hittills. Det är en användbar information som vi ska utnyttja. 

Ett vanligt misstag bland våra motspelare kommer troligtvis vara idag att spika i de matcher som ska spelas i alldeles för hög grad. Det syns redan nu på streckfördelningen. De flesta favoriterna i de sju spelade matcherna kraftigt överstreckade där Aston Villa (77%) och Blackburn (76%) sticker ut som de värsta. Här kommer vi behöva hitta andra vägar mot pengarna!

Spikar

Arsenal. Har överraskat positivt i år och är med i kampen om en Champions League-plats till nästa säsong. Idag ställs de mot ett Leeds som gått riktigt tungt. Dessutom saknas fortsatt både viktiga Bamford och Kalvin Philips. 59% för en bortaseger känns överkomligt om man ser hur resten av kupongen ser ut!

West Ham. Matchen lottas och det är det tecknet med den klart högsta vinstsannolikheten på kupongen. 67% att lotten går i vår favör och är ett bra drag för att försöka dra ned variansen. 

Blackpool. Ett egentligen fult tecken men det är svårt att undvika dessa idag. Förhoppningen är att den bör leta ned sig många procent fram till spelstopp. 

Nottingham. Har fått upp ångan senaste matcherna och kommer från två raka vinster. Idag hemma mot Hull tror vi de kommer att dra det längsta strået. Precis som Blackpool ett kraftigt överstreckat tecken men vi siktar på att ta värde på annat håll istället. 

Luton. Ännu en lottad match vi tar ställning i. När vi spikar både Nottingham och Blackpool behöver vi komplettera med en värdespik. Då är ett 2% understreckat tecken ett bra drag. 

Halvgarderingar 

Efter våra spikval är vi nu ute efter att kapa motståndarader. Vi börjar därför våra halvgarderingar med en tuff sådan. Blackburn är som nämnt innan ruskigt överstreckade och de plockas därför bort helt i systemet. Ett offensivt men nödvändigt drag!

Vi ställer oss på Bristol C sida i hemmamötet med Huddersfield och kompletterar sedan med två “gubbar”.

Resterade matcher helgarderas och bygget står stadigt. Ett inte alltför offensivt bygge men det är samtidigt Jackpot och förmodad låg omsättning. Vasken på Blackburn säkerhetsställer att vi förmodligen kapar bort tillräckligt med motståndarrader för att få fint betalt när vi går i mål. 

Miljongängets Lilla ST – 96kr/andel

Igår släpptes ännu ett avsnitt från vår podd tillsammans med duktiga Fredrik och Peter. Vi pratade om vikten av en stabil spelkassa och allmänt gott surr. Avsnittet hittar ni här

Spelstopp

{{ CountdownProvider.hours }}

Timmar

{{ CountdownProvider.minutes }}

Minuter

{{ CountdownProvider.seconds }}

Sekunder

Andelsspel

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets 9 Helgarderingar

Antal andelar: 10 st

2119 kr

Köp andel
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Stora R-system

Antal andelar: 12 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets 500-ing

Antal andelar: 8 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Betrodda

Antal andelar: 10 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets 220

Antal andelar: 20 st

miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel

Miljongängets Lilla R-system

Antal andelar: 12 st

Våra storvinster
Sortera efter:
Spelform
System
Datum
Vinst
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Miljonjakt
29 augusti 2020
4 744 140 kr
miljongänget, bomben, dagens bästa spel, andelsspel
Bomben
Miljongängets BIG BANG
4 april 2022
795 816 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets MEGA Stryk
30 oktober 2021
624 513 kr
miljongänget, stryktipset, dagens bästa spel
Stryktipset
Miljongängets Jackpot-Lax
22 augusti 2020
610 280 kr